12 νέα πρατήρια εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil

  03 2016 | 09:54

 

Η REVOIL, συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, γνωστοποιεί ότι από την αρχή του 2016 εντάχθηκαν 12 νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυο της που πλέον ξεπερνά τα 530 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τα νέα πρατήρια με σήμα REVOIL βρίσκονται:

Αχαρναί (AXIVEN), Μάνδρα (ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Σ.), Καλλιθέα (ΚΑΠΑ ΟΙΛ), Μέγαρα (MEGA FUELS), 3 Γέφυρες (GTS OIL), Αίγινα (AIGINA FUEL ADVANTAGE), Λακωνία (ΠΑΡΘΥΜΟΣ Δ.), Κατερίνη (ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Β.), Καρδίτσα (ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν. & Ε.), Κέρκυρα (ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΦΟΙ), Δράμα (ΖΑΙΜΗΣ Ν.), Κορινθία (ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Λ.).

Η REVOIL με μερίδιο αγοράς άνω του 10% κατατάσσεται στις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών της χώρας και παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, άψογη εξυπηρέτηση μέσα από κάθε πρατήριο, ανταγωνιστικές τιμές και άριστη ποιότητα και ποσότητα καυσίμων, πάντα με την εγγύηση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εκτός από τον χώρο των πρατηρίων, η REVOIL δραστηριοποιείται με επιτυχία, στον εφοδιασμό της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, των σκαφών αναψυχής και των κατοικιών, διαθέτοντας καύσιμα αλλά και λιπαντικά υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr