ΕΛΠΕ: Ολοκληρώθηκε η γραπτή αξιολόγηση υποψήφιων για πρόσληψη

Στις γραπτές εξετάσεις στην Αθήνα (τεστ ικανοτήτων και ξένης γλώσσας) προσήλθαν 1.266 από τους συνολικά 1.417 υποψήφιους που πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου η γραπτή αξιολόγηση των υποψηφίων για πρόσληψη στον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ -0,79%, σε θέσεις Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Όπως γνωστοποιεί ο όμιλος στην ανακοίνωσή του, στις 30 Αυγούστου θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία στη Θεσσαλονίκη για τους υποψήφιους για πρόσληψη σε θέσεις Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης.

Στις γραπτές εξετάσεις στην Αθήνα (τεστ ικανοτήτων και ξένης γλώσσας) προσήλθαν 1.266 από τους συνολικά 1.417 υποψήφιους που πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. Όλα εξελίχθηκαν απολύτως ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η όλη διαδικασία αξιολόγησης διενεργείται από εξειδικευμένη εξωτερική Εταιρεία και ο Όμιλος Eλληνικά Πετρέλαια, πιστός στη διακήρυξή του για διαφάνεια και αξιοκρατία, εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του ομίλου Eλληνικά Πετρέλαια.
 

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr