ΔΕΣΦΑ: Συνεργασία με το ηλεκτρονικό υπόβαθρο διεξαγωγής δημοπρασιών Regional Booking Platform (RBP)

 

 

 16 09 2016 | 08:46

Ο ΔΕΣΦΑ ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία του με το ηλεκτρονικό υπόβαθρο διεξαγωγής δημοπρασιών Regional Booking Platform (RBP) για τη δέσμευση Μεταφορικής Ικανότητας στα Σημεία Διασύνδεσης, κατά τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό 984/2013.

Οι Χρήστες ΕΣΦΑ οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υπόβαθρο διεξαγωγής δημοπρασιών RBP για τη δέσμευση Μεταφορικής Ικανότητας στα Σημεία Δημοπράτησης του ΕΣΦΑ θα πρέπει συνάψουν με την εταιρεία FGSZ Ltd (διαχειριστή του ηλεκτρονικού υποβάθρου διεξαγωγής δημοπρασιών RBP) συμφωνία χρήσης του εν λόγω υποβάθρου κατά τα πρότυπα της συμφωνίας NUMA.

Οι δημοπρασίες στο ηλεκτρονικό υπόβαθρο διεξαγωγής ηλεκτρονικών δημοπρασιών για τη δέσμευση Μεταφορικής Ικανότητας στα Σημεία Διασύνδεσης του ΕΣΦΑ διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες δέσμευσης Δυναμικότητας των Σημείων Διασύνδεσης του ΕΣΦΑ (Capacity Booking Rules for the European Union Interconnection Points of DESFA SA).

Επίσης στο ηλεκτρονικό υπόβαθρο διεξαγωγής δημοπρασιών RBP θα διεξάγονται και δημοπρασίες Επαναγοράς Μεταφορικής Ικανότητας.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr