Jetοil: Συμφώνησαν τράπεζες και Cetracore σε αναβολή για του… Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 Το πρώτο απτό δείγμα ότι η πρόταση της Cetracore Energy για την απόκτηση των βασικών περιουσιακών στοιχείων της Mamidoil-Jetοil αποτελεί για τους μεγάλους πιστωτές της σοβαρή βάση συζήτησης δόθηκε πριν από λίγο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

 
Το αίτημα αναβολής εκδίκασης του αιτήματος οριστικών μέτρων προστασίας έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο, με τη νέα δικάσιμο να ορίζεται για τις 14 Φεβρουαρίου.
 
Στο δικαστήριο παραστάθηκε εκπρόσωπος της Cetracore Energy, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο το προχωρημένο ενδιαφέρον της εταιρείας για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των assets της Mamidoil-Jetοil.
 
Όπως αποκάλυψε το Euro2day.gr, η εταιρεία υπέβαλε δεσμευτική προσφορά, ύψους περίπου 130 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσει μέσω της διαδικασίας των άρθρων 106 β θ του πτωχευτικού κώδικα το ενεργητικό και μέρος του παθητικού της Jetοil.
 
Σημαντική εξέλιξη επίσης είναι ότι υπέρ του αιτήματος αναβολής τάχθηκαν τόσο οι πιστώτριες τράπεζες, όσο και ο εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ, που αποτελούν και τους μεγαλύτερους πιστωτές της εταιρείας.
 

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr