Το ορόσημο για JetOil και τα σχέδια Βαρδινογιάννη στα Βαλκάνια / Πηγή euro2day

Το ορόσημο για JetOil και τα σχέδια Βαρδινογιάννη στα ΒαλκάνιαMamidoil-JetOil: Στις 26 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση επικύρωσης της pre pack συμφωνίας εξυγίανσης της Mamidoil-JetOil.
Μέχρι τότε θα πρέπει να λυθούν κάποια μικρά θέματα, τα οποία έχουν ανακύψει, και να εξασφαλισθεί η συναίνεση της πλειοψηφίας των πιστωτών επί της συμφωνίας εξυγίανσης.
Το σχέδιο προβλέπει ότι το σύνολο σχεδόν των περιουσιακών στοιχείων της Mamidoil θα μεταβιβαστεί σε νέα εταιρεία, με νέο ΑΦΜ, η οποία θα ελέγχεται κατά 100% από τη Cetracore Energy.
Η τελευταία θα καταβάλει τίμημα 111,5 εκατ. ευρώ από το οποίο θα εξοφληθούν, εν μέρει, τράπεζες (65%), Δημόσιο (25%) και προμηθευτές (10%).
Marfin Bank Romania:
Η προσφορά της κοινοπραξίας Βαρδινογιάννη - Duet αναδείχθηκε η προτιμητέα για τη Marfin Bank Romania, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη θα διερευνήσει και άλλες περιπτώσεις μικρών προς πώληση τραπεζών σε -άλλες- χώρες των Βαλκανίων.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr