Με ενεργειακό χρώμα το 12ο roadshow της ελληνικής κυβέρνησης στο Λονδίνο το Σεπτέμβριο

 

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται στο Λονδίνο το 12ο ετήσιο roadshow με την υποστήριξη του Enterprise Greece και τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών εισηγμένων επιχειρήσεων.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να πείσει τους ξένους επενδυτές ότι η χώρα μας αποτελεί πλέον έναν πιο ασφαλή προορισμό από ότι προηγουμένως, μετά την επιστροφή στις αγορές. Παράλληλα, το roadshow θα έχει εξόχως ενεργειακό χρώμα, αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργου Σταθάκη, αλλά και αριθμού εγχώριων ενεργειακών ομίλων. Άλλωστε, πολλές είναι οι εξελίξεις που τρέχουν στο συγκεκριμένο τομέα με τις έρευνες υδρογονανθράκων, το διαγωνισμό για το ΔΕΣΦΑ, τις μονάδες της ΔΕΗ κτλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Λονδίνο αναμένεται να εκπροσωπηθούν οι Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς, Attica Bank, ΜΙG, EXAE, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Τιτάν, Folli Follie, Motor Oil, ΕΛΠΕ, Aegean Airlines, Eλλάκτωρ, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Ιντραλότ, Grivalia Properties, Lamda Development, Μυτιληναίος, Εθνική Πανγαία, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, ΕΛΤΕΧ-Ανεμος, MLS, Creta Farm, ΟΛΠ, ενώ συμμετοχή αναμένεται να δώσει και ο ΑΔΜΗΕ.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr