Παρούσα η ΕΔΕΥ στο συνέδριο AAPG/ICE στο Λονδίνο - Θα παρουσιάσει Ιόνιο-Κρήτη στο διεθνές κοινό

 

Η Ελλάδα είναι ενεργά παρούσα μέσω της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ Α.Ε.) στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Αμερικάνικη Πετρελαιογεωλογική Ένωση (American Association of Petroleum Geologists, AAPG/ICE) στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΔΕΥ, στο συνέδριο θα παρουσιασθούν αναλυτικά οι τρεις νέες προς παραχώρηση θαλάσσιες περιοχές, του Ιονίου, Δυτικά και Νοτιοδυτικά της Κρήτης, για τις οποίες αναμένεται η δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, που θα αποτελέσει και το «άνοιγμα» των διαγωνισμών των περιοχών αυτών για την υποδοχή προσφορών από Διεθνείς Εταιρείες στην ΕΔΕΥ.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η ΕΔΕΥ Α.Ε. θα έχει το δικό της περίπτερο, όπου θα παρέχει τόσο υποστηρικτικό υλικό, όσο και ειδικότερες πληροφορίες για τους εν εξελίξει διαγωνισμούς, καθώς επίσης στα πλαίσια του διεθνούς αυτού συνεδρίου θα δοθούν και ομιλίες από το έμψυχο επιστημονικό προσωπικό της ΕΔΕΥ A.E. με ανάλογο περιεχόμενο.

Επιπλέον, μέσω του συνεδρίου θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιασθούν τα πρώτα αποτελέσματα του σημαντικού προγράμματος επανεπεξεργασίας των θαλάσσιων γεωφυσικών δεδομένων της PGS, που αποβλέπει στην καλύτερη διάγνωση των προεβαποριτικών (pre-salt) σχηματισμών.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr