Θοδωρής Παναγούλης

Την εκτίμησή του ότι η υπόθεση των προς πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα (άλλωστε δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για να βγεί το market testμέσα στο Νοέμβριο) διατύπωσε χθες το βράδυ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο περιθώριο της 2ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου.

Την ίδια στιγμή άλλες κυβερνητικές πηγές σχετιζόμενες άμεσα με το Μέγαρο Μαξίμου επέμεναν και χθες ότι ουσιαστικά το θέμα έχει κλείσει και μένει μόνον η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του market test.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν, μιλώντας στο energypress, ότι στο πακέτο θα περιλαμβάνεται η μονάδα της Μελίτης και η άδεια για τη νέα μονάδα, καθώς και οι δύο μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης.

Ενδιαφέρον έχει τέλος το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Ευρ. Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς εξέφρασε χθες και εκείνος την πεποίθηση ότι σύντομα θα βρεθεί λύση στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τη γενική διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Το ζήτημα  το συζητάμε με εποικοδομητικό τρόπο μαζί με τους συναδέλφους της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σέφκοβιτς. 

 
 

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr