Τόσιος: Το Μεγαλύτερο Αριθμό Συνδέσεων Εδώ και 16 Χρόνια Κατέγραψε Εφέτος η ΕΔΑ Αττικής

 

Η ΕΔΑ Αττικής έχει προχωρήσει σε αρκετές κινήσεις που ευνοούν την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, σημείωσε ο κ. Αναστάσιος Τόσιος, Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής της ΕΔΑ Αττικής, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2017» του ΙΕΝΕ. Στις κινήσεις αυτές περιλαμβάνονται η παροχή μείωσης 50% στο κόστος σύνδεσης στους νέους καταναλωτές, ενώ έχει εισαχθεί και πρόγραμμα εταιρικής επιδότησης για την αυτόνομη θέρμανση.

Επίσης, αξιοποιείται η τεχνολογία των έξυπνων μετρητών και ήδη σχεδιάζεται η περαιτέρω αξιοποίηση της πείρας από το σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα.

Ο θετικός αντίκτυπος αυτών των κινήσεων καταγράφεται ήδη, όπως τόνισε ο κ. Τόσιος, καθώς φέτος καταγράφεται ο μεγαλύτερος αριθμός συνδέσεων τα τελευταία 16 χρόνια. Βασικοί στόχοι της ΕΔΑ Αττικής για την τρέχουσα διετία, όπως τόνισε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής της εταιρείας, είναι τα 0 ατυχήματα, η προώθηση επενδύσεων για την ανάπτυξη δικτύου και για την τρέχουσα διετία η σύνδεση 35 χιλιάδων νέων νοικοκυριών.

Στόχος της ΕΔΑ Αττικής, όπως πρόσθεσε, είναι η προαγωγή της αριστείας προς όφελος του καταναλωτή, η βιώσιμη ανάπτυξη με άξονα τη διείσδυση του φυσικού αερίου στην Αττικής καθώς και η προώθηση της ασφάλειας των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου.

Οι προκλήσεις που τίθενται μπροστά στις εταιρείες διανομής αερίου είναι η μεταβαλλόμενη αγορά, η αξιόπιστη τροφοδοσία, η αύξηση της διείσδυσης και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών-πελατών.

Ζητούμενο για την ΕΔΑ Αττικής, όπως επισήμανε ο κ. Τόσιος, είναι η ισότιμη πρόσβαση χρηστών στο δίκτυο της Αττικής και η μείωση του κόστους για τον τελικό καταναλωτή.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr