Δύο νέα μέλη επιλογής Σταθάκη - Ξενόφου, συμπληρώνουν την καινούργια διοίκηση της ΔΕΠΑ των Τζώρτζη-Δότση

 

Γιώργος Φιντικάκης

(Upd): Συγκροτήθηκε σε σώμα, όπως αναμενόταν, το νέο ΔΣ της ΔΕΠΑ με τον Δημήτρη Τζώρτζη  να αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και τον Βελισσάριο Δότση τη θέση του προέδρου.
Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την άρση των αρμοδιοτήτων του μέχρι τώρα αντιπροέδρου κ. Δημητριάδη, και παραχώρησε τις αρμοδιότητες αυτές στον διευθύνοντα σύμβουλο.

Νωρίτερα το energypress έγραφε:

Άισιο τελος φαίνεται οτι είχαν οι ζυμώσεις που έλαβαν χώρα όλη την εβδομάδα σχετικά με την επιλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑ. 

Οι δύο μέτοχοι της ΔΕΠΑ, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ, αντικατέστησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Energypress", πέραν των Τζώρτζη-Δότση, και δύο ακόμη απο τα προηγούμενα μέλη, με τους κκ. Νικόλαο Λιωνή και Παναγιώτη Δημητρόπουλο. 

Ο κ. Λιωνής είναι οικονομολόγος, διδάκτωρ οικονομικών, με θητεία σε διαφόρους οργανισμούς και με αρκετές ακαδημαϊκές συνεργασίες. Ανήκει στο επιτελείο συμβούλων του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, και υποδείχθηκε από την πολιτοκή ηγεσία που εποπτεύει τη ΔΕΠΑ.   

Αντιστοίχως ο κ. Δημητρόπουλος, προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα απο τον χώρο των τραπεζών με τελευταία θητεία στην Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επιλογή του ΤΑΙΠΕΔ και της διοίκησης Ξενόφου-Λαμπίρη, οι οποίοι προέρχονται επίσης απο τον τραπεζικό χώρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους των μετόχων, η αναμενόμενη Γενική Συνέλευση η οποία και θα ενέκρινε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑ ολοκληρώθηκε τελικά αργά χθες βράδυ. Πλέον, το δίδυμο Τζώρτζη- Δότση, αναλαμβάνει και τυπικά τη θέση των Θ. Κιτσάκου και Γ. Σπανούδη.  

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr