Σειρά συναντήσεων Σταθάκη με ομολόγους του στη ΔΕΘ

 

Σειρά συναντήσεων με ομολόγους του θα έχει σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταβαίνει με την ευκαιρία των εγκαινίων της ΔΕΘ. 

Σήμερα ο κ. Σταθάκης θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, το οποίο θα έχει ως επίκεντρο τον κλάδο της ενέργειας. Στο περιθώριο του συνεδρίου θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ, Μαρκ Μενέζες, την υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας, Τεμενούσκα Πέτκοβα, τον υπουργό Ενέργειας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Άντιτς και τον υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ, Γιουβάλ Στάινιτς, ενώ θα υπάρξει και πενταμερής συνάντηση Ελλάδας-ΗΠΑ-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ισραήλ.

Το Σάββατο, ο κ. Σταθάκης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση του ΥΠΕΝ με θέμα «Η Ελλάδα μπροστά στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης», όπου θα συζητηθούν οι προοπτικές που ανοίγονται για την Ελλάδα με τη νέα αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και με τις διασυνδέσεις του φυσικού αερίου στα νότια Βαλκάνια. Την εκδήλωση, θα χαιρετίσει ο υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Μαρκ Μενέζες.

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr