ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενόψει της επίσκεψης Χατζηδάκη στη Δυτική Μακεδονία - Αντιδρούμε στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων

05 02 2020 | 08:27
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τους εργαζόμενους ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη στη Δυτική Μακεδονία 7 & 8 Φεβρουαρίου, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ επισημαίνει:

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχει επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των σχεδιασμών της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Η βίαιη απολιγνιτοποίηση σημαίνει ανεργία και οικονομική ασφυξία και οδηγεί τελικά στην ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και οι βαρύτατες επιπτώσεις τους απασχόλησαν σήμερα για μια ακόμη φορά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη στη Δυτική Μακεδονία (7 & 8 Φεβρουαρίου), καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Λεπτομέρειες για τη συγκέντρωση θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/genopdei-sygkentrosi-diamartyrias-enopsei-tis-episkepsis-hatzidaki-sti-dytiki-makedonia 

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr