Χορηγία των ΕΛΠΕ στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος" του Δήμου Μεγαρέων

 
06 04 2020 | 09:10
Η Πρόεδρος Ιωάννα Ρήγα και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» ευχαριστούν θερμά τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» ο οποίος μετά από σχετικό αίτημα του νομικού προσώπου στα πλαίσια των δράσεων που έχει αναλάβει για την καταπολέμηση του Covid -19 στη χώρα μας, διέθεσε το ποσό των 2.500 € για την προμήθεια υλικών ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό υγρό κ.α). 
Τα υλικά ατομικής προστασίας θα δοθούν στο προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» του Δήμου μας, το οποίο καθημερινά εξυπηρετεί συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καθώς και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου μας που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» για την εξυπηρέτηση τους. 
Υπενθυμίζουμε ότι όποιος συμπολίτης μας χρειάζεται υποστήριξη μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα:
  • Βοήθεια στο Σπίτι Μεγάρων  2296026879 & 2296022161 
  • Βοήθεια στο Σπίτι  Νέας Περάμου 2296033785  
  • Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 2296080150
Χορηγίες όπως αυτή των Ελληνικών Πετρελαίων μας δίνουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούμε με πολύτιμα υλικά για την αποστολή μας και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο αυτήν την δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα. 
Ευχόμαστε το παράδειγμα του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» να μιμηθούν και άλλοι επιχειρηματικοί φορείς γιατί για όσοι πιο πολλοί ενωθούμε και συνεργαστούμε τόσο πιο γρήγορα θα έρθει το τέλος του εφιάλτη Covid-19.

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/horigia-ton-elpe-sto-npdd-irodoros-toy-dimoy-megareon

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr