Άνοιξαν οι εγγραφές για το συνέδριο «renewable & storage forum» του energypress στις 12 και 13 Νοεμβρίου


03 11 2020 | 07:52
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εγγραφή στο συνέδριο «renewable & storage forum» που οργανώνει για δεύτερη χρονιά το energypress, κατά το διήμερο Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ.
Δείτε στα Συνοδευτικά Αρχεία στο τέλος του κειμένου την υπό διαμόρφωση ατζέντα, η οποία θα οριστικοποιηθεί εντός των ημερών.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σημαντικοί ομιλητές θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Αλεξάνδρα Σδούκου, ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Αθανάσιος Δαγούμας, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, ο πρόεδρος του ΕΣΗΑΠΕ και επικεφαλής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής Γεώργιος Περιστέρης ,ο Πρόεδρος της Solar Power Europe  και επικεφαλής της ENEL Green Power Αριστοτέλης Χαντάβας, ο πρώην υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.
Σχετικές αναλύσεις για το ευρωπαϊκό και εγχώριο περιβάλλον θα κάνουν οι καθηγητές Παντελής Κάπρος (ΕΜΠ), Σταύρος Παπαθανασίου (ΕΜΠ), Παντελής Μπίσκας (ΑΠΘ), Χάρης Δούκας (ΕΜΠ), Ανέστης Γουργιώτης (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Σημαντική επίσης η συμμετοχή του Γιώργου Ιωάννου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΧΕ, του Ιωάννη Μάργαρη, αντιπροέδρου του ΑΔΜΗΕ, του Αναστάσιου Μάνου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ, του Γιάννη Γιαρέντη, προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΑΠΕΕΠ.
Από την πλευρά της αγοράς συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μαύρος, Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ο Λουκάς Δημητρίου επικεφαλής του τομέα ΑΠΕ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Παναγιώτης Λαδακάκος, πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, ο Σωτήρης Καπέλος, πρόεδρος του ΣΕΦ, ο Στέλιος Λουμάκης, πρόεδρος του ΣΠΕΦ, ο Χρήστος Πετρόχειλος, πρόεδρος του ΣΠΕΒ, ο Γιάννης Παναγής, πρόεδρος της ΠΟΣΠΗΕΦ, ο Κώστας Βασιλικός, πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ. 
Θα συμμετάσχουν επίσης, πολλά ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη ξένων και ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Αποθήκευση Ενέργειας.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υβριδική μορφή που επιβάλλει η έκτακτη συνθήκη της πανδημίας. Πρακτικά, θα συμμετάσχουν στα πάνελ του συνεδρίου με φυσική παρουσία και με όλους τους κανόνες ασφάλειας μόνον οι ομιλητές, και το συνέδριο θα μεταδίδεται livestreaming με ελεύθερη πρόσβαση μέσω του energypress, αλλά και των social media.
Θα υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής για τους πολίτες που θα παρακολουθούν το συνέδριο, καθώς θα μπορούν, εάν εγγραφούν έγκαιρα, να παρεμβαίνουν με ερωτήσεις προς τους ομιλητές, παρατηρήσεις, σχόλια κ.λπ.
Στο σάιτ του συνεδρίου μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και να δείτε το υλικό της περυσινής διοργάνωσης.
Συνοδευτικά αρχεία
ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/anoixan-oi-eggrafes-gia-synedrio-renewable-storage-forum-toy-energypress-stis-12-kai-13

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr