Δείτε τα βίντεο και τις παρουσιάσεις του Renewable & Storage Forum – Τα στατιστικά του συνεδρίου

 
19 11 2020 | 07:31
Στη διάθεση των αναγνωστών βρίσκονται τα βίντεο από το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο Renewable & Storage Forum που οργάνωσε το energypress στις 12 και 13 Νοεμβρίου.
Δείτε εδώ τα βίντεο.
Τα τελικά στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης του συνεδρίου είναι εντυπωσιακά, γεγονός που καταδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών και της Αποθήκευσης Ενέργειας, αλλά και το μεγάλο πλήθος εκείνων που με τον ένα ή άλλο τρόπο συμμετέχουν, εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται να εμπλακούν στο συγκεκριμένο τομέα της ενέργειας.
Συγκεκριμένα, το σύνολο των «μοναδικών» θεατών (που παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό) του συνεδρίου ήταν 17.303 άτομα. Είναι ένα νούμερο πολύ μεγάλο, τόσο με απόλυτο μέτρο, όσο και σε σύγκριση με άλλα πολύ μεγάλα και προβεβλημένα συνέδρια.
Μεγάλος είναι και ο μέσος χρόνος παρακολούθησης εκ μέρους των θεατών. Είναι συγκεκριμένα, και για τις δύο ημέρες, 4 ώρες και 43 λεπτά.
Στην προβολή του συνεδρίου μέσω του energypress, καμία στιγμή οι ενεργοί θεατές δεν ήταν λιγότεροι από 1300 άτομα.
Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στις δύο ημέρες του συνεδρίου εμφανίστηκαν συνολικά 59 ομιλητές, σε ένα πρόγραμμα που κράτησε κάτι περισσότερο από 15 ώρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και μια υπόσχεση για ένα μεγάλο συνέδριο με φυσική παρουσία του χρόνου! 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/deite-ta-vinteo-kai-tis-paroysiaseis-toy-renewable-storage-forum-ta-statistika-toy-synedrioy

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr