Δυτική Θεσσαλονίκη: Το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι 500 Οικογενειών Στηρίζει ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων

Δυτική Θεσσαλονίκη: Το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι 500 Οικογενειών Στηρίζει ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων

energia.gr
Τρι, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 19:17
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι 500 οικογενειών στη δυτική Θεσσαλονίκη στηρίζει εν μέσω πανδημίας ο όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια», που την τελευταία τριετία έχει διαθέσει 1,5 εκατ. ευρώ σε δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση φορέων, σωματείων και οργανισμών στη συγκεκριμένη περιοχή. Μέσα  από τη νέα δωρεά του, ο όμιλος ενίσχυσε τις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τρόφιμα, «τα οποία θα συμβάλλουν, ώστε να είναι πλήρες και πραγματικά εορταστικό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 500 οικογένειες στη Δυτική Θεσσαλονίκη»
Η «Ελληνικά Πετρέλαια» βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τόσο της μητρόπολης, όσο και του μητροπολίτη, κ.κ. Βαρνάβα, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά (...) Μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, ο Όμιλος επιδιώκει να αποτελεί διαρκώς έναν ενεργό και υπεύθυνο εταίρο των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του ομίλου.
«Θέλω να ευχαριστήσω την «Ελληνικά Πετρέλαια», τους γείτονές μας, οι οποίοι διαχρονικά βρίσκονται εδώ, δίπλα μας, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς που στέλνουν προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, όχι μόνο αυτές τις 'Αγιες Ημέρες, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον» επισήμανε, με αφορμή τη νέα  δωρεά, ο κ.Βαρνάβας.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ», Ιωάννης Παπαθανασίου, σημείωσε: «Για τον Όμιλο "Ελληνικά Πετρέλαια" η έννοια του υπεύθυνου εταιρικού πολίτη πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν ουσιαστικά και πολυεπίπεδα τις τοπικές κοινωνίες και ειδικά τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Τριακόσιες εξήντα πέντε(365) μέρες τον χρόνο δηλώνουμε "παρών", δίπλα αλλά και μέσα στην κοινωνία, με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον».
ΠΗΓΗ:https://www.energia.gr/article/173519/dytikh-thessalonikh-to-hristoygenniatiko-trapezi-500-oikogeneion-sthrizei-o-omilos-ton-ellhnikon-petrelaion

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr