Άνοιξε η δυνατότητα εγγραφών για το συνέδριο Power & Gas Supply Forum του energypress στις 31 Μαρτίου

 
10 03 2021 | 07:42
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εγγραφή στο συνέδριο Power & Gas Supply Forum που οργανώνει για δεύτερη φορά το επιτελείο του energypress στις 31 Μαρτίου.
Κάντε την εγγραφή σας εδώ.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε digital μορφή, όπως επιβάλλει η έκτακτη συνθήκη της πανδημίας, και θα μεταδίδεται livestreaming με ελεύθερη πρόσβαση μέσω του energypress, αλλά και των social media.
Θα υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής για τους πολίτες που θα παρακολουθούν το συνέδριο, καθώς θα μπορούν, εάν εγγραφούν έγκαιρα, να παρεμβαίνουν με ερωτήσεις προς τους ομιλητές, παρατηρήσεις, σχόλια κ.λπ.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος κιαι Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Αθανάσιος Δαγούμας, οι επικεφαλής των Διαχειριστών και των φορέων της αγοράς, καθηγητές και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι η νέα αρχιτεκτονική της αγοράς, η λειτουργία του target model, η διερεύνηση των όρων υπό τους οποίους καλούνται να δραστηριοποιηθούν στο νέο περιβάλλον οι εταιρείες προμήθειας ρεύματος και αερίου, αλλά και οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα δίκτυα ρεύματος και αερίου, καθώς και στις μεγάλες ενεργειακές υποδομές.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η αναλυτική ατζέντα του συνεδρίου.

Δείτε εδώ σχετικά με το 1ο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2019. 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/anoixe-i-dynatotita-eggrafon-gia-synedrio-power-gas-supply-forum-toy-energypress-stis-31

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr