Την Τετάρτη 31 Μαρτίου το συνέδριο Power & Gas Supply Forum που οργανώνει το energypres – Δείτε ομιλητές και πλήρες πρόγραμμα

 
27 03 2021 | 08:00
Για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχημένη πρώτη, πραγματοποιείται την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 το συνέδριο Power & Gas Supply Forum που οργανώνει το επιτελείο του energypress.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε digital μορφή, όπως επιβάλλει η έκτακτη συνθήκη της πανδημίας, και θα μεταδίδεται livestreaming με ελεύθερη πρόσβαση μέσω του energypress.
Θα υπάρχει η δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής για τους πολίτες που θα παρακολουθούν το συνέδριο, καθώς θα μπορούν, εάν εγγραφούν έγκαιρα, να παρεμβαίνουν με ερωτήσεις προς τους ομιλητές, παρατηρήσεις, σχόλια κ.λπ.
Το συνέδριο ανοίγει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας με μια ζωντανή δημοσιογραφική συνέντευξη, ενώ χαιρετίζουν ο Σ. Φάμελλος και ο Γ. Αρβανιτίδης, τομεάρχες ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ αντίστοιχα.
Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΡΑΕ Α. Δαγούμας και οι επικεφαλής του Χρηματιστηρίου Ενέργειας Γ. Ιωάννου, του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης, του ΔΕΔΔΗΕ Α. Μάνος, του ΔΕΣΦΑ Μ. Galli, του ΔΑΠΕΕΠ Γ. Γιαρέντης.
Τους φορείς της αγοράς εκπροσωπούν ο Ν. Ζαχαριάδης πρόεδρος του ΕΣΑΗ και Διευθύνων Σύμβουλος της Elpedison, o Α. Παπαναγιώτου πρόεδρος του ΕΣΠΕΝ και επικεφαλής της Watt+Volt, ο Α. Κοντολέων πρόεδρος της ΕΒΙΚΕΝ και ο Α. Χαρίτος πρόεδρος του ΕΣΕΠΗΕ, αλλά και εκρόσωποι σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων όπως ο Γ. Στάσσης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ο Κ. Ξιφαράς Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, ο Γ. Κούβαρης, πρόεδρος της ΗΡΩΝ, ο F. Siotto, νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ZeniΘ, κ.α.
Το συνέδριο τιμούν με εισηγήσεις τους οι καθηγητές Π. Κάπρος, Π. Μπίσκας και Κ. Ανδριοσόπουλος, καθώς και ο καθηγητής Α. Μεταξάς ως συντονιστής.
Επίσης, μεταξύ άλλων, οι επικεφαλής των εταιρειών ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λ. Μπακούρας, ΔΕΔΑ Μ. Τσάκας, ΕΔΑ Αττικής Π. Χατζηγιάννης, και οι εκπρόσωποι της Gastrade Ε. Σπηλιώτη και της Hengas Ν. Κουτσογιάννης.
Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι η νέα αρχιτεκτονική της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η λειτουργία του target model, η διερεύνηση των όρων υπό τους οποίους καλούνται να δραστηριοποιηθούν στο νέο περιβάλλον οι εταιρείες προμήθειας ρεύματος και αερίου, αλλά και οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα δίκτυα ρεύματος και αερίου, καθώς και στις μεγάλες ενεργειακές υποδομές.
Τη διοργάνωση του συνεδρίου ενισχύουν οι εξής εταιρείες και φορείς
PLATINUM: ELPEDISON, GOLD: ΔΕΗ, SILVER: ΗΡΩΝ και VOLTERRΑ, 
ΧΟΡΗΓΟΙ: NRG, WATT+VOLT, VOLTON, ΕΧΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, GASTRADE, ZENIΘ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ΔΕΔΑ, ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, HENGAS, 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: PROTASIS, ΕΣΕΠΗΕ, ΜΕΤΑΞΑΣ και Συνεργάτες, Ινστιτούτο Ενεργειακής Ρύθμισης, CHOOSE
Δείτε εδώ την αναλυτική ατζέντα του συνεδρίου.

Για υποβολή τυχόν ερωτήσεων προς τους ομιλητές απαιτείται η εγγραφή στην πλατφόρμα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εδώ με μια απλή δήλωση. 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/tin-tetarti-31-martioy-synedrio-power-gas-supply-forum-poy-organonei-energypres-deite-omilites

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr