Εγκαταλείπει την προμήθεια ρεύματος και αερίου η Πετρογκάζ – Στο «τελευταίο καταφύγιο» περνάνε οι πελάτες της

 
09 04 2021 | 07:30
Δύο περίπου χρόνια μετά τη δημιουργία της PETROGAZ ENERGY, μέσω της οποίας επιχείρησε τη δραστηριοποίησή της στον τομέα της προμήθειας ρεύματος και φυσικού αερίου, η εταιρεία Πετρογκάζ εγκαταλείπει και αποχωρεί από τη συγκεκριμένη επιχειρηματική ενασχόληση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία είχε ενημερώσει τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ότι  θα σταματήσει στις 8 Απριλίου. Τελικά, με βάση και σχετική συνεννόηση με τον ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή εκπροσώπησης των πελατών της φαίνεται ότι θα γίνει στις 21 Απριλίου.
Η Πετρογκάζ έχει περί τους 600 ενεργούς πελάτες – καταναλωτές, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Κώδικα της αγοράς, θα περάσουν αυτόματα στον προμηθευτή τελευταίου καταφυγίου που σήμερα είναι η Elpedison.

Σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές που έχουν συνάψει Σύμβαση Προμήθειας με την εν λόγω εταιρεία και σήμερα εκπροσωπούνται από αυτή, πρέπει να μεριμνήσουν για την επιλογή έτερου Προμηθευτή με τον οποίο να συνάψουν νέα Σύμβαση Προμήθειας και ο οποίος πρέπει να υποβάλει Δήλωση Εκπροσώπησης επ’ ονόματί τους. 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/egkataleipei-tin-promitheia-reymatos-kai-aerioy-i-petrogkaz-sto-teleytaio-katafygio-pernane-oi

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr