Μαζική διαμαρτυρία συνταξιούχων στην Κλαυθμώνος [ Φωτογραφίες

Μαζική διαμαρτυρία συνταξιούχων στην Κλαυθμώνος [ Φωτογραφίες & Βίντεο ]
efsyn.gr
Πλήθος συνταξιούχων συγκεντρώθηκε το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο παναττικής κινητοποίησης για την αποκατάσταση των συντάξεων και την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
«Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας» έγραφε το κεντρικό πανό με το οποίο οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΠΕΣ ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ - ΕΣΤΑΜΕΔΕ έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση.
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Επίσης ζητούν επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης, καταβολή του Δώρου του Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους από το 0,5% του προϋπολογισμού, κατώτατη σύνταξη για όλους 600 ευρώ, από 384 που είναι σήμερα, αλλά και καταβολή των αναδρομικών του 11μηνου σε όλους τους συνταξιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.
Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν νέο ραντεβού στις 6 Μάιου, στις εκδηλώσεις εορτασμού της Πρωτομαγιάς και να αγωνιστούν για όσα τους οφείλονται. «Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα ταμεία μας καταληστεύτηκαν. 40 δισεκατομμύρια αρπάχτηκαν» θύμισε ένας ομιλητές. 
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΠΗΓΗ:https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/290822_maziki-diamartyria-syntaxioyhon-stin-klaythmonos-fotografies-binteo
 

  

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr