ΠΣΕΕΠ: Στήριξη από ΚΙΝΑΛ στα αιτήματα για διατήρηση του ελέγχου της διοίκησης των ΕΛΠΕ από το Δημόσιο

 
11 05 2021 | 15:31
Σήμερα 11/05/21 συνεχίστηκε ο κύκλος επαφών του ΠΣΕΕΠ με τα πολιτικά κόμματα, για την επιχειρούμενη αλλαγή καταστατικού του Ομίλου και την απεμπόληση του δικαιώματος ορισμού διοίκησης από το ελληνικό δημόσιο στην έκτακτη Γενική Συνέλευση Μετόχων στις 20 Μαΐου των ΕΛΠΕ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα Φ. Γεννηματά, ο Τομεάρχης Ενέργειας κος Γ. Αρβανιτίδης, ο Υπεύθυνος Εργασιακών Θεμάτων κος Γ. Μουλκιώτης και ο Γραμ. Ενέργειας κος Χ. Δούκας, ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας για την αταλάντευτη και απόλυτη θέση μας ως προς τη διατήρηση του ελέγχου της διοίκησης (management) των ΕΛΠΕ από το Δημόσιο.
Η κα Γεννηματά από την πλευρά της, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον αγώνα μας, ανέλυσε τα βήματα που θα ακολουθήσει το ΚΙΝΑΛ τόσο σε πολιτικό, κοινοβουλευτικό όσο και σε νομικό επίπεδο αν χρειαστεί για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου.

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει τις επαφές του και με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, έτσι ώστε να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους στον δίκαιο αγώνα που δίνει, απέναντι στο ξεπούλημα του Ομίλου. 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/pseep-stirixi-apo-kinal-sta-aitimata-gia-diatirisi-toy-eleghoy-tis-dioikisis-ton-elpe-apo

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr