Ξεκίνησαν οι επαφές του ΠΣΕΕΠ με τα κόμματα για τις αλλαγές στον ορισμό διοίκησης των ΕΛΠΕ

 
10 05 2021 | 15:01
Ξεκίνησαν οι επαφές του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ (ΠΣΕΕΠ) με τα κόμματα για τις αλλαγές στον ορισμό διοίκησης.
Όπως αναφέρει σχετικά το σωματείο σε ανακοίνωση:
Σήμερα 10/05/21 στις 10:30 το πρωί, άνοιξε ο κύκλος επαφών με τα πολιτικά κόμματα από τα οποία με επιστολές μας, ζητήσαμε να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το κρίσιμο ζήτημα της απεμπόλησης του δικαιώματος ορισμού διοίκησης από το ελληνικό δημόσιο και γενικά ό,τι προκαλεί η επιχειρούμενη αλλαγή καταστατικού στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 20 Μαΐου. 
Ο υπεύθυνος τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπεύθυνη Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας για την σταθερή και διαχρονική μας θέση απέναντι σε κάθε μορφής μεθόδευση που απειλεί το δημόσιο χαρακτήρα των ΕΛ.ΠΕ. 
Μας αναλύθηκε από πλευράς τους το σκεπτικό και το πλάνο της δράσης τους το οποίο και θα στηρίξει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις θέσεις και τους αγώνες που ήδη έχουμε σχεδιάσει και είναι σε πορεία πραγματοποίησης. 

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει να δίνει τον πολυμέτωπο και ανένδοτο αγώνα τον οποίο έχει ήδη αποφασίσει και οι ευθύνες των όσων προκύψουν, θα βαρύνουν στο ακέραιο όσους επιμένουν να σχεδιάζουν στις πλάτες μας, για εμάς χωρίς εμάς. 

ΠΗΓΗ:https://energypress.gr/news/xekinisan-oi-epafes-toy-pseep-me-ta-kommata-gia-tis-allages-ston-orismo-dioikisis-ton-elpe

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr